Contact

E.nu is een platform voor ketenintegrale samenwerking in de bouw. We delen kennis en ervaring en zijn wegwijzer voor opdrachtgevers naar duurzame netwerken. E.nu werkt onder meer samen met InstalNova, Uneto-Vni, Syntens, TNO, Bouwend Nederland, Aedes, Vereniging van Wooneigenaren, Agentschap NL, Meer Met Minder.

 

Eigenaren van woningen of vastgoed: 

Twee zien er meer dan één. Werken met een collectief van E.nu betekent kijken naar het totaalbeeld: comfortabel wonen, en slim omgaan met energie. Niet meer twijfelen tussen een aannemer, installateur of dakdekker, maar integraal advies en een aantrekkelijke balans tussen kosten en baten. 

Neem contact op met een collectief op de kaart, of stuur een e-mail voor advies bij u in de buurt.  

 

Woninbouwverenigingen: 

Heeft u als opdrachtgever behoefte aan een integrale visie op leefbaarheid én verantwoord wonen? Kijk op de kaart voor lokale innovatieve netwerken of maak een afspraak met een adviseur.

 

Brancheverenigingen: 

Op zoek naar een partner die ketens kan verbinden? Een loket waar leden kunnen aankloppen voor ketenintegrale samenwerking? Neem contact op met E.nu Nederland.

 

Beleidsmakers: 

Op zoek naar een sparringpartner met veel kennis en ervaring? Maak een afspraak met E.nu Nederland.

 

Ondernemers & collectieven in de bouw:

Werk je al succesvol integraal samen? Meld je collectief aan. E.nu verbindt cooperaties met branches, overheden, ondernemers en opdrachtgevers. 

 

Wil je integraal samenwerken met een E.nu? Maak een afspraak met een adviseur. E.nu kan een actieve en adviserende rol spelen.

 

E.nu
Postbus 188
2700 AD Zoetermeer

Tel.: 088 - 1232100

info@e-nu.nl

Kamer van Koophandel: 27312422

 

 

 

Tweet!

Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van ons nieuws.